Heropening na Corona

Heropening na Corona

Beste klanten,

Op donderdag 11 juni zullen wij opnieuw onze deuren openen om 18u. Momenteel stellen wij alles in het werk om onze service op een veilige manier te organiseren, dit zal gebeuren onder enkele opgelegde maatregelen:

- De maatregelen van social distancing blijven geldig. Daarom raden wij aan om vooraf te reserveren, dit kan via info@devoetvankeizerkarel.be of telefonisch op 02/582 77 72. Om tussendoor ook het sanitair en tafels en stoelen te kunnen reinigen en ontsmetten zullen wij werken met reservatieblokken. Het is mogelijk om te reserveren van 18u tot 20u en van 20u15 tot einde. Heeft u niet gereserveerd en is alles volzet kan u enkel buiten blijven wachten. Voor vrijdagmiddag kan u reserveren vanaf 12u, voor zondagmiddag vanaf 11u30.

- Het maximum toegelaten personen per tafel is 10. Bij aankomst wacht u even aan de inkom, tot we u op een veilige manier naar tafel kunnen begeleiden. 

- Bestellingen worden aan tafel opgenomen, enkel indien u naar het toilet moet mag u zich verplaatsen. Gaan roken tussendoor is helaas niet toegestaan.

- Indien u zich ziek voelt vragen we u om thuis te blijven, mensen die ziekteverschijnselen of koorts vertonen mogen we de toegang weigeren. 

We stellen alles in het werk om jullie culinair te verwennen op een veilige manier.

Hopelijk tot heel binnenkort,

Team De Voet

naar overzicht