Maatregelen in de strijd tegen Corona

Maatregelen in de strijd tegen Corona

Beste klanten,

Om alles op een veilige manier te laten verlopen in de strijd tegen Corona dienen we rekening te houden met een aantal maatregelen. 

- Vanaf zaterdag 25/07 is het dragen van een mondmaskers tijdens verplaatsing (bij het binnenkomen, bij het buitengaan en tijdens een toiletbezoek,...) verplicht. 

- De maatregelen van social distancing blijven geldig. Daarom is het noodzakelijk om vooraf te reserveren, dit kan via info@devoetvankeizerkarel.be of telefonisch op 02/582 77 72. Om tussendoor ook het sanitair en tafels en stoelen te kunnen reinigen en ontsmetten zullen wij werken met reservatieblokken. Het is mogelijk om te reserveren van 18u tot 20u en van 20u15 tot einde. Heeft u niet gereserveerd en is alles volzet kan u enkel buiten blijven wachten. Voor vrijdagmiddag kan u reserveren vanaf 12u, voor zondagmiddag vanaf 11u30.

- Het maximum toegelaten personen per tafel is 10. Bij aankomst wacht u even aan de inkom, tot we u op een veilige manier naar tafel kunnen begeleiden. 

- Bestellingen worden aan tafel opgenomen, enkel indien u naar het toilet (mondmakers dragen!) moet mag u zich verplaatsen. Gaan roken tussendoor is helaas niet toegestaan. 

- Indien u zich ziek voelt vragen we u om thuis te blijven, mensen die ziekteverschijnselen of koorts vertonen mogen we de toegang weigeren. 

We stellen alles in het werk om jullie culinair te verwennen op een veilige manier. Wij hopen op jullie begrip en medewerking om alles vlot te laten verlopen. 

Hopelijk tot heel binnenkort,

Team De Voet

naar overzicht